Olej ze semen granátového jablka

Za studena lisovaný ze semen granátového jablka , tento olej je dokonalý do krémů , pleťových vod a sér. 

Olej z granátového jablka je zvláště vhodný pro zralou pleť.

Skladem

248 Kčs DPH

Varianty: Olej ze semen granátového jablka
Olej ze semen granátového jablka, 10 ml

   
Olej ze semen granátového jablka, 50 ml

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Olej ze semen granátového jablka

Punica Granatum Seed Oil, Pomegranate Seed Oil

Charakteristika

olej lisovaný za studena

Upozornění: Tento olej má výraznou specifickou vůni, ne pro každého příjemnou.

Popis

Tato kosmetická surovina se používá nejčastěji v produktech pro

  • suchou a dehydratovanou pleť
  • zralou pleť bez tónu
  • devitalizovanou pleť
  • popraskanou a poškozenou pleť

Rozpustnost

v tucích

INCI

Punica Granatum Seed Oil

Surovina pro kosmetickou výrobu.

Napsat recenzi

Olej ze semen granátového jablka

Olej ze semen granátového jablka

Za studena lisovaný ze semen granátového jablka , tento olej je dokonalý do krémů , pleťových vod a sér. 

Olej z granátového jablka je zvláště vhodný pro zralou pleť.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top