Panthenol prášek

Alkoholový analog kyseliny pantothenové (vitaminu B5)

Panthenol prášek je rozpustný ve vodě, a velice dobře se dávkuje. Používá se v péči o vlasy, nehty a pokožku.  Druhé známé jméno panthenolu je provitamin B5. Zvyšuje hydrataci a pevnost vlasů. Některé studie uvádějí, že panthenol zabrání poškození vlasů způsobené přehřátím a vysoušení, vlasů a vlasové pokožky.

Skladem

98 Kčs DPH

Varianty: Panthenol prášek
Panthenol prášek, 50g

   
Panthenol prášek, 500g

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Panthenol prášek

DL-PANTHENOL
PANTHENOL
PROVITAMIN B5

Charakteristika

Provitamin B5

Použití

Hydratuje vlasy a dává jim lesk. Zklidňuje pokožku, snadno do ní proniká, snižuje záněty a omezuje svědění. V koncentracích 2-5% se v kombinaci s alantoinem používá se k léčbě spálenin od slunce.

Rozpustnost

ve vodě

Dávkování

1% - 5%

Země původu

EU

INCI

Panthenol

Velikost balení

50 g, 500g

Chemická identita: PANTHENOL
CAS číslo: 16485-10-2
EINECS číslo: 240-540-6

P280: Používejte ochranné rukavice / ochranný oděv / ochranné brýle / obličejový štít.
P262: Zabraňte vniknutí do očí, na kůži nebo na oděv.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top