Pentavitin, Saccharide Isomerate

Má výborné hydratační vlasntosti na kůži, Pentavitin je vynikající pro celou řadu kosmetiky.


Skladem

72 Kčs DPH

Varianty: Pentavitin, Saccharide Isomerate
Pentavitin, Saccharide Isomerate, 10ml

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Má velké hydratační schopnosti - Pentavitin je vynikající do všech druhů kosmetikých přípravků.

Hodnota pH: 4-5 / stabilní při 3-6
Zpracování: do studené nebo teplé (<60 ° C) vodní fáze
Koncentrace aplikace: 0,2 až 5%
 Šampon: 0.2
Kondicionér: 0,5
Péče o pleť: 1 až 5%
Neobsahuje palmový olej.

Je to čirá, nažloutlá až slabě jantarově zbarvená, mírně viskózní kapalina.

Je 100% přírodní a pochází z rostlin. Unikátní sacharidový izomerát (aktivní) je tvořen izomerací rostlinné D-glukózy a podobně jako sacharidový komplex nacházející se v lidské kůži.

Neobsahuje žádné konzervační látky. Je vhodný pro použití v péči o pokožku i vlasy. Může být zpracován za tepla nebo za studena a měl by být začleněn do vodné fáze kosmetického přípravku.
Má mnohem účinnější vazbu na vlhkost než jiné látky, např. glycerin nebo močovina. Je proto ideální pro suchou nebo sluncem poškozenou pokožku. Působí proti nejběžnějším příznakům, jako je svědění, drsnost, nerovnosti, únava a křehkost.


Používá se také v různých produktech proti stárnutí, protože vyhlazuje zejména linie sucha a dodává pleti růžový a svěží vzhled.
Díky stabilnímu vázání vlhkosti si také získal pevné místo v pedikúre. Zejména silná rohovka nohou, která se často vyskytuje u diabetiků, je léčena krémy obsahujícími pentavitin.
Pentavitin není hygroskopický, tj. Nevytahuje z pokožky vlastní vlhkost, ale váže vlhkost z prostředí v kůži.
Tento produkt je vhodný pro kosmetiku certifikovanou Ecocert.

Může být zpracován až do 80 ° C a musí být začleněn během vodní fáze formulace.

Dávkování 1 - 5%

INCI: Saccharide Isomerate

Země původu Německo

Kosmetická surovina.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top