Pentavitin

Má výborné hydratační vlasntosti na kůži, Pentavitin je vynikající pro celou řadu kosmetiky.


Skladem

72 Kčs DPH

Varianty: Pentavitin
Pentavitin, 10ml

   
Pentavitin, 100 ml
   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Má velké hydratační schopnosti - Pentavitin je vynikající do všech druhů kosmetikých přípravků.

Přirozeně odvozená kosmetická přísada schválená ECOCERTem pro péči o pleť, která se používá v kosmetických aplikacích nsnižujicícíh vysišení pokožky.

Může být zpracován až do 80 ° C a musí být začleněn během vodní fáze formulace.

Dávkování 1 - 5%

INCI: Saccharide Isomerate

Země původu Anglie

Kosmetická surovina.

Napsat recenzi

Pentavitin

Pentavitin

Má výborné hydratační vlasntosti na kůži, Pentavitin je vynikající pro celou řadu kosmetiky.


Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top