Phytokeratin

Phytokeratin  je vynikající surovina pro výrobu krémů pro péči o pokožku a vlasy,


Skladem

120 Kčs DPH

Varianty: Phytokeratin
Phytokeratin , 30ml

   
Phytokeratin , 1 litr

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Phytoeratin

Phytokeratin  je vynikající kosmetická surovina pro péči o pokožku a péči o vlasy,

Popis

Tato surovina se používá zejména v kosmetickcých aplikacích pro péči o vlasy.

Rozpustnost

rozpustný ve vodě

Dávkování

1-5%

Země původu

Anglie

INCI

Voda,  hydrolyzovaný kukuřičný protein, hydrolyzovaný pšeničný protein a hydrolyzovaný sójový protein

Surovina pro kosmetickou výrobu.



Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top