Prášek z damašské růže

Skladem

180 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Prášek z damašské růže

Ajurvédský prášek

Charakteristika

Pomáhá uvolnit tělo i mysl

Popis

V kosmetice se používá zejména na regeneraci kůže a pro své tónovací vlastnosti. Pudr z damašské růže je výtečný na podrážděnou a citlivou pokožku, ale také se používá v boji proti stárnutí. Je výborný na obličejovou masku, ale i na tělo a vlasy.

Použití

Můžete smíchat s vodou a vytvořit masku, ponechte působit a opláchněte.

Složení

čistý jílovitý prášek, barva růžová až načervenalá

Dávkování

1-100%

Balení

100g

Země původu: Francie

Surovina pro výrobu kosmetiky.

INCI Rose flower powder

Známka 
18-09-2017

Prášek z damašské růže

Skvělá věc! Perfektní jako pigment do dekorativní kosmetiky (pudr, minerální makeup). Naprosto báječný suchý šampon pro červené, mahagonové, hnědé nebo tmavé vlasy (protože barví, tak se nehodí pro hodně světlé blond vlasy). Stačí nasypat do dlaní, promnout ve vlasech a pak vyčesat kartáčem z vlasů. Vlasy jsou hned čistější a objemné. Krásně voní po růžích.

  • Pro 2 z 2 je toto hodnocení užitečné.

Napsat svou recenzi!

Napsat recenzi

Prášek z damašské růže

Prášek z damašské růže

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top