Naše stránky využívají soubory cookie. Slouží například k udržení Vašeho zboží v košíku nebo k měření návštěvnosti. Brouzdáním na ekokoza.cz potvrzujete, že víte, co to cookies jsou, jak je můžete odmítnout a jak zpracováváme osobní údaje.

Souhlas s používáním cookies udělíte kliknutím na tlačítko.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Rakytníkový olej

Skladem

48 Kčs DPH

Varianty: Rakytníkový olej
Rakytníkový olej, 10ml

   
Rakytníkový olej, 100ml

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Rakytníkový olej

Hippoaphae Rhamnodies Oil

Popis

Dávejte pozor při používání, olej může zabarvit oblečení a kůži.

Tato kosmetická surovina se používá zejména ve výrobě:

 

  • mýdla
  • Pleťové vody
  • krémy
  • balzámy na rty
  • přípravky pro péči o vlasy

 

Složení olej lisovaný za studena

Rozpustnost

v tucích

INCI

Hippoaphae Rhamnodies Oil

Země původu Anglie

Surovina pro kosmetickou výrobu.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top