Ricinový olej,LZS

Skladem

84 Kčs DPH

Varianty: Ricinový olej,LZS
Ricinový olej,LZS, 200ml

   
Ricinový olej,LZS, 1 l

   
Ricinový olej,LZS, 25 kilo

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Ricinový olej lisovaný za studena

Ricinus communis Seed Oil, Castor Seed Oil

Popis

Téměř bezbarvý, hustý, zvláčňujíc olej.

Náš ricinový olej je lisovaný za studena a neobsahuje žádné chemikálie ani rozpouštědla. Nepoužívat vnitřně pro jeho silné projímavé účinky.

Použití

Ricinový olej je ideální pro balzámy na rty a pro produktů pro péči o pleť a vlasy. Používá se i pro stabilizaci pěny.

Použití:

  • mýdla
  • pleťové vody
  • krémy
  • balzámy na rty
  • přípravky pro péči o vlasy

Tento olej velmi populární pro použití v balzámech a mastí, a je často používán pro výrobu mýdel.

Složení

olej lisovaný za studena

Rozpustnost

v tucích

INCI

Ricinus communis (Castor) Seed Oil

Velikost balení

200 ml, 1l

Známka 
23-06-2018

Mia

Vyborny olej pro suchou ci smisenou plet. Krasne hebka pokozka cely den.
Jedina vec, co me na nem mrzi je, ze prisel v plastovem obalu. Uvitala bych skleneny a klidne bych si za nej i priplatila.

    Napsat svou recenzi!

    Napsat recenzi

    Ricinový olej,LZS

    Ricinový olej,LZS

    Příbuzné produkty

    Obdarujte
    své blízké

    Prohlédněte si nabídku
    dárkových poukazů

    Zobrazit
    Dárkové poukazy

    Top