Rozmarýn esenciální olej

Éterický olej z rozmarýnu (Rosmarinus officinalis) má výraznou, svěží, jemně kafrovou, lehce kořeněnou, povzbuzující vůni. Používá se při únavě,  přepracování při nedostatku soustředění. V případě nachlazení. Používá se  v péči o vlasy a ošetření obličeje.

Skladem

99 Kčs DPH

Varianty: Rozmarýn esenciální olej
Rozmarýn esenciální olej, 10ml

   
Rozmarýn esenciální olej, 50ml

   
Rozmarýn esenciální olej, 1 litr

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Rozmarýn esenciální olej

Charakteristika

100% přírodní esenciální olej, destilovaný s vodní parou

Popis

Kultura Organic, certifikován Ecocert FR-BIO-01

Nepoužívat v těhotenství, při epi­lepsii a vysokém krevním tlaku. Nedoporučuje se používat u dětí mladších 6 let.

Tip: Rozmarýnová koupel je excelentní životabudič před dlouhou jízdou v autě, zkouškami a všude tam, kde je třeba maximální svěžesti a koncentrace. 

Použití

Účinky: Silně stimuluje nervovou čin­nost, povzbuzuje, tlumí bolestivé migrény, působí silně anal­geticky, pomáhá při léčbě bronchitidy, podporuje pocení, tlumí svalové bolesti, zvyšuje krevní tlak. Posiluje paměť a schopnost koncentrace, jeho účinky oceníte např. před důležitým jednáním nebo před jízdou autem.

Použití v kosmetice: Na mastnou, nečistou a zralou pleť. Prokrvuje, je vhodný i na suchou a normální pokožku. Sou­část masážních či koupelových olejů – při ztuhlosti svalů a kloubů, je vhodný pro sportovní masáže a na prohřátí svalů před výkonem. Ve vlasové kosmetice se využívá k prokrvení pokožky, je součástí preparátů celulitidového programu.

Složení

100% přírodní esenciální olej, destilováno s vodní parou

Rozpustnost

v tucích a v lihu

Země původu

Tunisko

INCI

Rosmarinus officinalis Leaf Oil

Velikost balení

10 ml, 50 ml

Velikost balení

10 ml, 50 ml

Velikost balení

10 ml, 50 ml

Velikost balení

10 ml, 50 ml

Velikost balení

10 ml, 50 ml

Napsat recenzi

Rozmarýn esenciální olej

Rozmarýn esenciální olej

Éterický olej z rozmarýnu (Rosmarinus officinalis) má výraznou, svěží, jemně kafrovou, lehce kořeněnou, povzbuzující vůni. Používá se při únavě,  přepracování při nedostatku soustředění. V případě nachlazení. Používá se  v péči o vlasy a ošetření obličeje.

Příbuzné produkty

Top