Rýžový olej

Skladem

249 Kčs DPH

Varianty: Rýžový olej
Rýžový olej, 50 ml

   
Rýžový olej, 190 ml

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Rýžový olej

Rýžový olej z otrub, Oryza Sativa Bran Oil, Rice Bran Oil

Charakteristika

rafinovaný olej z rýžových otrub

Použití

Jde o lehký a změkčující olej a používá se v kosmetických produktech, např.:

  • Mýdla
  • Pleťová mléka
  • Krémy
  • Balzámy na rty
  • Přípravky na vlasy

Složení

rafinovaný olej z rýžových otrub

Rozpustnost

v tucích

Dávkování

1 - 100%

Země původu

Anglie

INCI

Oryza Sativa (Rice) Bran Oil

Surovina pro výrobu.

Napsat recenzi

Rýžový olej

Rýžový olej

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top