Rýžový vosk, 50g

Vosk z rýžových otrub je rostlinný vosk extrahovaný z rýžových otrub, oleje z rýže (Oryza sativa). V kosmetice, se rýžový vosk používá jako změkčovadlo, a je základním materiálem pro některé exfoliační částice. Může také sloužit jako náhrada za karnaubský vosk.

 

Skladem

99 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Rýžový vosk

E908, Oryza Sativa Bran Wax, vosk z rýžových otrub

Charakteristika

Vosk z rýžových otrub

Popis

Hlavní složky vosku z rýžových otrub, jsou alifatické kyseliny (voskových kyselin) a vyšší estery alkoholu. Vosk z rýžových otrub také obsahuje nezmýdelnitelné složky, jako jsou volné mastné kyseliny (kyselina palmitová), skvalen a fosfolipidy.

Bod tání: 77-81°C

Použití

Použití a dávkování: přidat do olejové fáze v množství 0,1 až 20% v závislosti na typu formulace. Klasický krém bude vyžadovat méně než 1% vosku zatímco balzám na rty bude obsahovat kolem 10%.

Složení

vosk z rýžových otrub

Rozpustnost

V tucích za tepla

Dávkování

0,1 - 20%

Země původu

EU

INCI

Oryza Sativa Bran Wax

Velikost balení

50 g

Velikost balení

50 g

Velikost balení

50 g

Velikost balení

50 g

Velikost balení

50 g

Napsat recenzi

Rýžový vosk, 50g

Rýžový vosk, 50g

Vosk z rýžových otrub je rostlinný vosk extrahovaný z rýžových otrub, oleje z rýže (Oryza sativa). V kosmetice, se rýžový vosk používá jako změkčovadlo, a je základním materiálem pro některé exfoliační částice. Může také sloužit jako náhrada za karnaubský vosk.

 

Příbuzné produkty

Top