Sandal wood oil/ santalová silice (amyris)

Podporuje atmosféru relaxace a meditace. POZOR: Nejedná se o éterický olej ze santalu bílého (Santalum album), ale z Amyris balsamifera, což jsou zcela nepříbuzné stromy!

Skladem

68 Kčs DPH

Varianty: Sandal wood oil/ santalová silice (amyris)
Sandal wood oil/ santalová silice (amyris), 10ml

   
Sandal wood oil/ santalová silice (amyris), 50ml

   
Sandal wood oil/ santalová silice (amyris), 100ml

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Sandal wood oil/ santalová silice (amyris)

Západoindický santalový olej

Charakteristika

Amyris Balsamifera

Popis

POZOR: Nejedná se o éterický olej ze santalu bílého (Santalum album) z čeledi santálovité (Santalaceae), ale z Amyris balsamifera z čeledi routovité (Rutaceae), což jsou zcela nepříbuzné druhy!

Amyris balsamifera je aromatický keř, dosahující m vysoká velikost 2-4, nebo malý strom, původem z Kuby.

Santal bílý je strom, pocházející ze západní Indie (Indie, Pákistán, Nepál, Bangladéš Srí Lanka). Jeho dřevo je mimo jiné základem indických vonných tyčinek.

INCI Amyris Balsamifera Bark oil

V kosmetice se používá pro krásnou dřevitou vůni santalového dřeva.

Používá se jako přírodní fixátor vůn. Díky své teplé dřevité vůni se hodí i do pánských krémů a parfémů. 

Složení

100% přírodní esenciální olej, destilováno s vodní parou

Rozpustnost

v tucích a v lihu

Velikost balení

10 ml, 50 ml, 100 ml

Nařízení Evropského Parlamentu a Rady (ES) nám neumožňuje uvádět u výrobků léčebná tvrzení. Proto vám nemůžeme podat další zajímavé informace a musíme vás odkázat na veřejně dostupné zdroje na internetu.


Nařízení (ES) č. 1272/2008 o klasifikaci, označování a balení látek a směsí:

Bezpečnostní upozornění: Při požití a vniknutí do dýchacích cest může způsobit smrt. Může vyvolat alergickou kožní reakci.
Uchovávejte mimo dosah dětí. PŘI POŽITÍ: Okamžitě volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO. NEVYVOLÁVEJTE zvracení. Skladujte uzamčené. Odstraňte obsah/obal předáním oprávněné osobě k nakládání s odpady nebo vrácením dodavateli.

H412 Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky.

Napsat recenzi

Sandal wood oil/ santalová silice (amyris)

Sandal wood oil/ santalová silice (amyris)

Podporuje atmosféru relaxace a meditace. POZOR: Nejedná se o éterický olej ze santalu bílého (Santalum album), ale z Amyris balsamifera, což jsou zcela nepříbuzné stromy!

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top