Santalové dřevo, prášek 50g

Skladem

82 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Santalové dřevo, prášek

Botanický název: Sandalwood, santalové dřevo

Charakteristika

Santalové dřevo pochází z Indie a je extrahováno ze stromu rodu Santal. Tento strom je v Indii uctíván jako posvátný po celé generace.

Díky omezení na jeho vývoz ze země, jedná se o exkluzivní záležitost. Své místo má jak v kosmetice tak v medicíně.

Použití

S oblibou se používá do krémů a vlasové kosmetiky, výborné je do zubních past (v Indii se již po staletí používá jako přírodní bělidlo).

Má antiseptické, stahující, protizánětlivé a desinfekční účinky. Dezinfekční kvalita santalového dřeva se hodí hlavně na problémovou pleť,  tedy zejména k léčbě vyrážky, akné a jiné kožní erupce. Jeho baktericidní kvalita potlačuje růst bakterií. Je také výborné na mastnou pleť a také pomáhá při tónování kůže.

Vyrobte si pleťovou masku

1 lžička santalového prášku a 1/2 lžičky kurkumy a 2 lžíce medu. Aplikujte na obličej a krk a nechte působit 20 minut, poté opláchněte.

Maska na suchou pleť - 1 lžička santalového prášku a 2 lžíce růžové vody.

Pasta proti svědění - 1 lžička santalového prášku, jedna lžička kurkumy a jedna lžička limetkové šťávy. Aplikujte a nechte působit 20min.

Nadměrné pocení - udělejte si pastu z růžové vody a santalového dřeva a aplikujte

Na vrásky - vytvořte pastu ze santalového dřeva, glycerinu a růžové vody a aplikujte na obličej, po 20 minutách opláchněte.

Složení

100% přírodní prášek

Dávkování

1-100%,

Země původu

Německo

INCI

Sandalwood

Balení

50g



Napsat recenzi

Santalové dřevo, prášek 50g

Santalové dřevo, prášek 50g

Příbuzné produkty

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top