Santalové dřevo, prášek

Skladem

92 Kčs DPH

Varianty: Santalové dřevo, prášek
Santalové dřevo, prášek, 100g

   
Santalové dřevo, prášek, 1 kilo

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Santalové dřevo, prášek

Botanický název: Sandalwood, santalové dřevo

Charakteristika

Santalové dřevo pochází z Indie a je extrahováno ze stromu rodu Santal. Tento strom je v Indii uctíván jako posvátný po celé generace.

Díky omezení na jeho vývoz ze země, jedná se o exkluzivní záležitost. Své místo má jak v kosmetice tak v medicíně.

Použití

S oblibou se používá do krémů a vlasové kosmetiky, výborné je do zubních past (v Indii se již po staletí používá jako přírodní bělidlo).

Složení

100% přírodní prášek

Dávkování

1-100%,

Země původu

ČR

INCI

Sandalwood

Balení

100g

Surovina pro výrobu kosmetiky.



Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top