Sapotový olej

Skladem

299 Kčs DPH

Varianty: Sapotový olej
Sapotový olej, 10ml

   
Sapotový olej, 30ml

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Sapotový olej

Sapote Seed Oil,

Charakteristika

olej lisovaný za studena

Použití

Je velmi oblíbený jako přísada do produktů v péči o vlasy.

Rozpustnost

v tucích

INCI

Pouteria sapota Seed Oil

Země původu Francie

Surovina pro kosmetickou výrobu.

Napsat recenzi

Sapotový olej

Sapotový olej

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top