Šípkové máslo

Používá se do kosmetických produktů zaměřených na péči o pokožku, na které jsou strie a  ve formulacích na omlazení pleti. V těchto produktech se používá zejména pro schopnosti oživovat pružnost  a zlepšovat vzhled pokožky.

Skladem

226 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Šípky se získávají z divoce rostoucích keřů ve Francii.

Šípkový olej je vynikají v péči o pleť. Tento nárůst popularity je z dobrého důvodu, protože se předpokládá, že je to jeden z nejlepších olejů dostupných pro boj proti stárnutí a omlazení pleti.

Šípek obsahuje vitamin A, Vitamin A pomáhá zpozdit účinky stárnutí kůže, pomáhá s regenerací buněk a podporuje zvýšení hladiny kolagenu a elastinu. Výsledkem je pevnější, hladší a mladistvější pleť s větší elasticitou.


Použití

Máslo nabízí výjimečně snadný způsob použití.  Snadno se vstřebává pokožkou s dobrou trakcí.

Máslo můžete použít v následujících formulacích


    Strie
    Poškození UV zářením při nadměrném vystavení slunci
    Jizvy z chirurgie, popálenin a akné
    Ekzém
    Psoriáza
    Vrásky a předčasné stárnutí kůže
    Hyper-pigmentace
    Dermatitida
    Popáleniny, včetně popálenin a spálení sluncem
    Věk skvrny
    Křehké nehty
    Suché a poškozené vlasy

INCI Rosa canina Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil

Active Ingredient: >25%, Hydrogenated Vegetable Oil: <75%

Balení 100g


Metoda extrakce

Máslo je vyrobeno ze šípkového oleje lisovaného za studena


Skladovatelnost 12 - 18 měsíců

Rosehip Butter je ideální pro jakýkoli typ pleti, ale je zvláště užitečný na suchou, vyzrálou pokožku


Běžné použití šípkového másla

     Krémy
     Lotiony
     Masáž
 

Výhody šípkového másla

     Hluboko zvlhčující
     Pomalý skluz, tak užitečný pro hlubší masáž
     Užitečné při masáži, kde není vhodné používat olej
     Může pokožce poskytnout lesk a lesk
     Poskytuje vlasům jemnost, lesk a ovladatelnost

Surovina pro kosmetickou výrobu.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top