Šípkový prášek (5% kyseliny askorbové)

Má vysoký obsah vitamínu C.

Skladem

96 Kčs DPH

Varianty: Šípkový prášek (5% kyseliny askorbové)
Šípkový prášek (5% kyseliny askorbové), 100g

   
Šípkový prášek (5% kyseliny askorbové), 1 kg

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Šípkový prášek s 5% obsahem kyseliny askorbové

Botanický název: Rose rubiginosa

Charakteristika

Šípek je plodnice šípkového keře. Ten má dlouhou historii v bylinné medicíně a je obecně uznávaný jako jedna z největších zásobáren vitamínu C (kyselina askorbová).

Šípky obsahují bioflavonoidy, které napomáhají vstřebávání vitamínu C. V důsledku toho se šípkový extrakt používá do krémů na ochranu kůže, hojení na problematickou pokožku.

Použití

Šípkový extrakt je často používaný v krémech určených na léčbu kloubních obtíží. Používá se v kosmetických produktech

s cílem zlepšit pružnost pokožky.

Složení

 při výrobě tinktury je doporučené dávkování 1g na 100ml

Dávkování

1-100%

Země původu

Anglie

INCI

ROSA CANINA FRUIT EXTRACT

Balení

100g

Suroivna pro výrobu.

Napsat recenzi

Šípkový prášek (5% kyseliny askorbové)

Šípkový prášek (5% kyseliny askorbové)

Má vysoký obsah vitamínu C.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top