Sodium coco sulfate

Povrchově aktivní látka, zásadní surovina pro výrobu šamponů. Jeho vynikající pěnivost je velmi příjemná a umožňuje začlenění rostlinných olejů nebo másla. Sodium coco sulfát je přírodní alternativa k natrium-lauryl-sulfátu a je méně dráždivý.  Snáší vysoký podíl másla nebo oleje ve vzorcích.

Není skladem

45 Kčs DPH

Varianty: Sodium coco sulfate
Sodium coco sulfate, 50g č.112413
   
Sodium coco sulfate, 500g č.112414
   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Sodium coco sulfate

Sodium Lauryl Sulfate

Charakteristika

Účinný tenzid, povrchově aktivní látka

Popis

V označení panuje trochu zmatek, Sodium coco sulfate a Sodium Lauryl Sulfate (SLS) je to samé, na rozdíl od Sodium Laureth Sulfate (SLES).

Upozornění:

  • Uchovávejte mimo dosah dětí, nepolykat, vyhněte se kontaktu s očima.
  • Potenciálně dráždí dýchací ústrojí  (když je ve formě prášku) a kůže, během manipulace používejte rukavice a  brýle.
  • Hotový šampon může mírně šťípat do očí.. V případě kontaktu s očima, důkladně opláchněte čistou vodou. Nedoporučuje se do produktů pro děti.
  • Sodný coco sulfát může být nepříjemný pro některé lidi. Měli by se mu vyhnout zejména lidi citlivý na natrium-lauryl-sulfát. Otestujte své produkty na malé ploše pokožky před použitím.

Sodium coco sulfát je přírodní alternativa k natrium-lauryl-sulfát a je méně dráždivý. Snáší vysoký podíl másla nebo oleje ve vzorcích.

Použití

Vlastnosti:

  • povrchově aktivní v pevném stavu - pro výrobu pevných šamponů
  • velmi dobře pění
  • dobře myje

Složení

sulfatované deriváty mastných kyselin kokosového oleje

Rozpustnost

Rozpustný v horké vodě

Dávkování

10 až 90% celkové hmotnosti přípravku

Země původu

EU

INCI

Sodium coco sulfate

Velikost balení

50 g, 500 g

Velikost balení

50 g, 500 g

Velikost balení

50 g, 500 g

Velikost balení

50 g, 500 g

Velikost balení

50 g, 500 g

Napsat recenzi

Sodium coco sulfate

Sodium coco sulfate

Povrchově aktivní látka, zásadní surovina pro výrobu šamponů. Jeho vynikající pěnivost je velmi příjemná a umožňuje začlenění rostlinných olejů nebo másla. Sodium coco sulfát je přírodní alternativa k natrium-lauryl-sulfátu a je méně dráždivý.  Snáší vysoký podíl másla nebo oleje ve vzorcích.

Příbuzné produkty

Top