Sodium Cocoyl Isethionate

Skladem

105 Kčs DPH

Varianty: Sodium Cocoyl Isethionate
Sodium Cocoyl Isethionate, 200g č.112410

   
Sodium Cocoyl Isethionate, 500g č.112411

   
Sodium Cocoyl Isethionate, 5kg

   
Sodium Cocoyl Isethionate, 25kg

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Sodium Cocoyl Isethionate

produkuje hustou, luxusní pěnu. Doporučené dávkování: 3 -20%,

Výrobce SCI přešel od léta na jinou formu, nejedná se už o prášek, ale o nudličky.  Tato změna je zejména kvůli vysoké dráždivosti prášku, forma nudliček již není tak nepříznivá pro práci. Od práškové podoby SCI upouští výrobci celosvětově.

Rozpouští se při zahřátí na cca 82 °C  

Jedná se o sodnou sůl odvozenou od kokosového oleje.

Může být kombinován s jinými povrchově aktivními látkami nebo může být použit samostatně. Funguje také jako antistatický prostředek v šamponech.Používá se jako povrchově aktivní látky pro kosmetiku a toaletní potřeby, zejména šampony, pěny do koupele, dětské produkty, zubní pasty.

Snižuje povrchové napětí vody, což umožňuje lepší mycí vlastnosti.

Napsat recenzi

Sodium Cocoyl Isethionate

Sodium Cocoyl Isethionate

Příbuzné produkty

Top