Stearyl alcohol

Skladem

63 Kčs DPH

Varianty: Stearyl alcohol
Stearyl alcohol, 100 g

   
Stearyl alcohol, 1 kilo

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Stearyl alkohol je zahušťovadlo kosmetických přípravků, zejména krémů. Přírodní alkohol, který je odvozen z rostlinného zdroje, stearylalkohol mění viskozitu a přidává krémům jemnost a stabilitu.

Stearyl alkohol

Stearylalkohol je silnější kosmetický prostředek, přírodní alkohol, který je odvozen z rostlinného zdroje.

Obvyklé dávkování 1 - 3%, vyšší dávkování může způsobit mýdlení

Stearylalkohol je látka přírodního původu a vyrábí se z kyseliny stearové. Patří k mastným alkoholům, které na povrchu způsobují ochranný film. Je součástí cetearyl alkoholu (spolu s cetyl alkoholem). Je velmi stabilní a prodlužuje tak trvanlivost produktu. Není to alergen, nedráždí a doporučuje se i na tu nejcitlivější pleť.
Bílé vločky / pastilky. Teplota tání 56 až 60 ° C

Vytváří emulze typu olej ve vodě, ale pouze v omezené míře. Není rozpustný ve vodě.

U kosmetických přípravků prodlužuje jejich trvanlivost. U šamponů se používá pro pěnící efekt. Rovněž funguje jako emulgátor – látka umožňující smíchání více kapalin (například vodu a olej).

CAS: 112-92-5

INCI: Stearylalkohol

    Působí jako koemulgátor, kondicionér a supertučné činidlo
    Má dobré zahušťovací a stabilizační vlastnosti pro všechny druhy emulzí
   
Použití: Před použitím roztavte cc 56 ° C je bod tání. Pouze k zevnímu použití.

Aplikace: Séra, krémy, krémy, deodoranty a další výrobky osobní hygieny.

Země původu: EU

Zdroj suroviny: kokosový olej a rostlinné oleje


Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top