SWING B. CASEI BC

Skladem

160 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

SWING B. CASEI BC

Vybraná jedno kmenová kultura, která se používá při tradiční výrobě sýrů. Brevibacterum je jedna z nejdůležitějších povrchových bakterií, její funkcí je tvorba výrazného mléčného aroma. Výrazně snižuje hořkost sýrů.

Složení: Brevibacterium casei

Použití Kultura může být použita při výrobě nízkotučných měkkých a polotvrdých sýrů, měkkých sýrů s tvrdým jádrem a mozzarelly.

Maximální teplota pro prokysání sýrů je 35°C, optimum 30°C. Zrání sýrů při  8- 12°C cca 3 týdny, roste při pH nad 5,5

Balení je na 1000l mléka, dávkování 1g na 2000l mléka

Napsat recenzi

SWING B. CASEI BC

SWING B. CASEI BC

Příbuzné produkty

Top