SWING BL - 1 (Brevibacterium linens)

Není skladem

160 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

SWING BL - 1 (Brevibacterium linens), mazová kultura

Vybraná jedno kmenová kultura, která se používá při tradiční výrobě sýrů. Brevibacterum je jedna z nejdůležitějších povrchových bakterií, její funkcí je vytovření červeného mazu na povrchu sýrů.  Výrazně snižuje hořkost sýrů.

Složení: Brevibacterium linens

Použití Kultura může být použita při výrobě nízkotučných měkkých a polotvrdých sýrů, měkkých sýrů s tvrdým jádrem

Maximální teplota pro prokysání sýrů je 35°C, optimum 30°C. Zrání sýrů při  8- 12°C cca 3 týdny, roste při pH nad 5,5

Balení 1g, dávkování1000l - 1500l mléka

Napsat recenzi

SWING BL - 1 (Brevibacterium linens)

SWING BL - 1 (Brevibacterium linens)

Příbuzné produkty

Top