DOPRAVA ZDARMA je pouze na varianty označené červeným kolečkem.
Skladem Skladem
Dostupné: 15-05-2016
Prosím vložte správnou emailovou adresu
Syřidlo mikrobiální Chy-max plus
Syřidlo je vhodné na srážení mléka a to jak kravského, kozího i ovčího a pro výrobu všech druhů sýru i tvarohu.
Jedná se o stabilní syřidlo, oblíbené jak začátečníky tak profesionály.
Optimální teplota sýření 32°C
Dávkování: 1ml na 10-15 litrů mléka (předpokládaná doba sýření 30-50 minut Budete-li chtít sýřit po delší dobu, je třeba upravit dávku syřidla.
Síla syřidla je 200 IMCU, 1:15000
Skladování: 1-8°C
Jedná se o mikrobiální syřidlo, není tedy vyrobeno z telecích žaludků. Je rostlinného původu. Syřidlo je halal, košer a vhodné pro vegetariány. Výrobce: CHR Hansen, Dánsko