Tamanu olej, 50ml

Olej lisovaný ze semen stromu Calophyllum inophyllum, organického původu, nerafinovaný. Je neuvěřitelně bohatý na přírodní mastné kyseliny, jako je kyselina olejová, palmitová, linolová, linolenová a kyselina stearová.

Skladem

188 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Tamanu olej

Calophyllum Inophyllum Seed Oil, Tamanu Seed Oil

Charakteristika

olej lisovaný za studena

Použití

Tamanu olej se používá pro své protizánětlivé, anti-bakteriální a anti-oxidantní vlastnosti. Tento zklidňující olej by mohl být přínosem pro onemocnění, jako je akné, lupénka, jizvy, spálení sluncem, ekzémy, bolesti kloubů a bolesti svalů u sportovců.

Použití:

  •  mýdla
  •  vody
  •  krémy
  •  balzámy na rty
  •  přípravky pro péči o vlasy

Složení

olej lisovaný za studena

Rozpustnost

v tucích

INCI

Calophyllum Inophyllum (Tamanu) Oil

Velikost balení

50 ml

Velikost balení

50 ml

Velikost balení

50 ml

Velikost balení

50 ml

Velikost balení

50 ml

Napsat recenzi

Tamanu olej, 50ml

Tamanu olej, 50ml

Olej lisovaný ze semen stromu Calophyllum inophyllum, organického původu, nerafinovaný. Je neuvěřitelně bohatý na přírodní mastné kyseliny, jako je kyselina olejová, palmitová, linolová, linolenová a kyselina stearová.

Příbuzné produkty

Top