Termofilní kultura TCC-3

Termofilní kultura TCC-3

ID produktu6185
Termofilní sýrařská kultura, používá se na výrobu sýrů, vhodná zejména na výrobu sýrů mozzarella, je výborná na pařené sýry.Více informací
220 Kč 182 Kč bez DPH
Ihned k odeslání

Nevíte si rady s výběrem produktu? Napište nám na: eshop@ekokoza.cz

Popis

Charakteristika

  • Sýrařské kultury slouží k úpravě mikrobiálního života mléka a sýrů.
  • Kultura se přidává při výrobě všech druhů sýrů, přidává se kvůli chuti, konzistenci a zajišťuje namnožení žádaných mikroorganismů tak, aby sýr mohl prokysat a následně zrát.
  • Kultura se přidává jak do pasterovaného tak do nepasterovaného mléka.
  • Má vysokou rezistenci vůči fágům a hnědnutí sýrů.
  • Balení je na 500 - 1000 l mléka.

Použití

  • Termofilní sýrařská kultura, používá se na výrobu sýrů, vhodná zejména na výrobu sýrů mozzarella, je výborná na pařené sýry.
  • Tato kultura se používá na výrobu mozzarely, pizza cheese, pasta filata, pekorino, grana.
  • Používá se u sýrů, kdy je žádoucí zvýšit jejich aroma. Sýrům dodává ořechovou chuť a sladkou vůni.

Složení

  • Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus Streptococcus thermophilus
Parametry
Velikost balení (ks)1
Hodnocení a recenze
Produkt nebyl hodnocen+ přidat recenzi
Na vašem soukromí nám záleží

Ekokoza má ráda sušenky! Cookies nám pomáhají nabíźet správné produkty, fajn slevy a další skvělé služby. Stačí nám dát souhlas k jejich používání.

Upravit moje volbyPovolit vše