Termofilní kultura STI-12

Termofilní kultura. Touto kulturou můžete nahradit v receptech kulturu Delta - jedná se o totožné složení kultury.

Skladem

242 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Termofilní kultura STI - 12 (původní obchodní název STM-5, jedná se o totožnou kulturu)

Sýrařské kultury slouží k úpravě mikrobiálního života mléka a sýrů. Kultura se přidává při výrobě všech druhů sýrů, přidává se kvůli chuti, konzistenci a zajišťuje namnožení žádaných mikroorganismů tak, aby sýr mohl prokysat a následně zrát.  Kultura se přidává jak do pasterovaného tak do nepasterovaného mléka.

Termofilní sýrařská kultura, používá se na výrobu sýrů, vhodná zejména na vysokodohřívané sýru (parmazán, ementál). Tato kultura se používá na výrobu mozzarely.

Složení: Streptococcus thermophilus

Průběh kysání při použití této kultury. Tento graf je při použití dávkování 1g na 50l:

Napsat recenzi

Termofilní kultura STI-12

Termofilní kultura STI-12

Termofilní kultura. Touto kulturou můžete nahradit v receptech kulturu Delta - jedná se o totožné složení kultury.

Příbuzné produkty

Top