Třešňový olej

Zvláčňující olej je bohatý na kyseliny linolové a olejové. Do mýdla, krémů, pleťové vody a kondicionérů. Obsahuje kyselinu olejovou, vitamín A a tokoferoly přírodního původu.

Skladem

62 Kčs DPH

Varianty: Třešňový olej
Třešňový olej, 50ml

   
Třešňový olej, 190ml

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Třešňový olej

Olej z třešňových semen

Charakteristika

olej lisovaný za studena

Použití

Použití:

  • mýdla
  • pleťové vody
  • krémy
  • balzámy na rty
  • přípravky pro péči o vlasy

Tento olej je prospěšný do  olejů do koupele, a také funguje velmi dobře jako penetrační nosný olej v aromaterapii.

Stabilní a zvláčňující složka pro výrobu mýdla.

Složení

olej lisovaný za studena

Rozpustnost

v tucích

INCI

Prunus cerasus

Velikost balení

50 ml, 190 ml

Napsat recenzi

Třešňový olej

Třešňový olej

Zvláčňující olej je bohatý na kyseliny linolové a olejové. Do mýdla, krémů, pleťové vody a kondicionérů. Obsahuje kyselinu olejovou, vitamín A a tokoferoly přírodního původu.

Příbuzné produkty

Top