Urea, močovina

Bílý zrnitý prášek s mírným charakteristickým zápachem čpavku. Široce používána v kosmetice a  v dermatologických přípravích, je známá pro svůj intenzivní hydratační a keratolytický efekt.

Skladem

50 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Urea, močovina

karbamid, močovina, urea, karbonyldiamid

Popis

Pro své jemné exfoliační účinky a vynikající kožní snášenlivost je také dobrou alternativou k ovocným AHA kyselinám k vyhlazení kůže, nesrovnalosti a k obnovení lesku pleti. Používá se také k léčbě mozolů na nohou či rukou.

Je součástí mnoha kosmetických přípravků, pomáhá eliminovat alergeny a obnovit pružnost a jemnost velmi drsné nebo šupinaté suché kůže, stejně jako atopické kůže.

Použití

Použití:

  • Přísada v některých vlasových kondicionérech, koupelových olejích a pleťových vodách.
  • Složka mnoha bělicích zubních past
  • Pro podporu rehydratace kůže v dermatologických produktech

Složení

Pro kosmetiku, 100% čistá

Rozpustnost

dobře ve vodě

Dávkování

1 - 15%

Země původu

EU

INCI

Urea

Velikost balení

100 g

Velikost balení

100 g

Velikost balení

100 g

Velikost balení

100 g

Velikost balení

100 g

Napsat recenzi

Urea, močovina

Urea, močovina

Bílý zrnitý prášek s mírným charakteristickým zápachem čpavku. Široce používána v kosmetice a  v dermatologických přípravích, je známá pro svůj intenzivní hydratační a keratolytický efekt.

Příbuzné produkty

Top