Vavřínový vosk, 50g

Skladem

92 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Vavřínový vosk získaný z plodů vavřínového stromu Myrica Pubescens vodní extrakcí.

Kosmetický vavřínový vosk má charakteristickou zelenou barvu a lehkou exotickou vavřínovou vůni.

Je tvrdý a křehký. Má poměrně nízkou teplotu tání - asi 35-40 stupňů C.

Perfektní jako doplněk k výrobě přírodní kosmetiky, jako jsou mléka, krémy, tělová másla, masážní svíčky, mýdla, vlasová kosmetika.

Vavřínový olej je perfektně kombinován s většinou přírodních vosků, rostlinných, včelích i minerálních. Je kompatibilní se všemi kosmetickými oleji a tuky.

Vhodný pro přírodní kosmetiku. Má pečující vlastnosti, zadržuje vodu v hlubších vrstvách pokožky a vyhlazuje.

Může být použit jako náhrada za včelí vosk ve veganské kosmetice bez použití živočišných látek.

Cení se při výrobě studených mýdel. Má vysokou hodnotu zmýdelnění 210 - 240.

V závislosti na použití vavřínového vosku v receptu můžete dosáhnout různé tvrdosti mýdla a jeho krémovitosti. Ovlivňuje také vysokou kvalitu mýdla, zvyšuje jeho užitné a výživové hodnoty.

Vavřínový vosk pochází z ekologického zemědělství, kde se v přípravcích na ochranu rostlin nepoužívají pesticidy.

INCI: Myrica Pubescens Fruit Wax 

CAS#: 1173925-95-5

Použití: kosmetické

Země původu: Polsko

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top