Výroba
Parametry
Nejčastější použití
(1)
Země původu
(6)

Mlékarenské kultury

Vybrat tu správnou kulturu může být obtížné, ale postupem času na tu nejideálnější určitě narazíte. Při výběru se řiďte konkrétní recepturou nebo technologickým postupem s ohledem na základní rozdělení kultur. Mezofilní kultury jsou vhodné na výrobu tvarohů, čerstvých sýrů, zakysané smetany, polotvrdých sýrů,.. Termofilní kultury jsou vhodné na sýry s dohřívanou sýřeninou s přídavkem mezofilní kultury. Jogurtové kultury jsou vhodné na výrobu jogurtu a v nižším dávkování se přidávají i do některých ostatních druhů sýrů. Směsné kultury obsahují jak mezofilní, tak termofilní kmeny kultur a mohou obsahovat i další mlékárenské kultury na výrobu konkrétních druhů sýrů. Speciální mlékárenské kultury např. mazové či plísňové dotváří konkrétní podobu sýrů a přidávají se k nim mezofilní a termofilní kultury nebo jejich kombinace.

Nejprodávanější produkty
1
Jogurtová kultura YFL812

Jogurtová kultura YFL812

242 Kč
Na objednávku
2
Mezofilní kultura CHN11

Mezofilní kultura CHN11

242 Kč
Ihned k odeslání
3
Termofilní kultura STI-12

Termofilní kultura STI-12

242 Kč
Ihned k odeslání
Cena a štítky
Parametry
Parametry
Nejčastější použití
(1)
Země původu
(6)
Hledat v kategorii
Hledat v kategoriiHledatKde hledat:
Ceny a štítky
Už se na tom pracuje... Tuhle stránku pro vás ještě nemáme vytvořenou, ale pracujeme na tom.
Místo toho můžete navštívit podobné kategorie.
Na vašem soukromí nám záleží

Ekokoza má ráda sušenky! Cookies nám pomáhají nabíźet správné produkty, fajn slevy a další skvělé služby. Stačí nám dát souhlas k jejich používání.

Upravit moje volbyPovolit vše