Výroba
Parametry
Nejčastější použití
(3)
Země původu
(1)

Přísady do sýrů

Syřidla jsou látky, které při domácí výrobě sýrů způsobují srážení mléka. Podle druhu sýru a technologií se použije syřidlo s různým obsahem chymosinu. Bílkoviny mléka se rozloží na různé štěpné produkty aminokyseliny a peptidy. Složení bílkovin sýra závisí na délce zrání sýra a na použitých mikroorganismech při něm působících. Vybírejte i z dalších pomůcek. V naší nabídce najdete i další přísady jako tekutý kouř, camembertskou kulturu, chlorid vápenatý atd.

Nejprodávanější produkty
1
Syřidlo mikrobiální

Syřidlo mikrobiální

110 Kč
Ihned k odeslání
3
Tekutý kouř

Tekutý kouř

68 Kč
Ihned k odeslání
Cena a štítky
Parametry
Parametry
Nejčastější použití
(3)
Země původu
(1)
Hledat v kategorii
Hledat v kategoriiHledatKde hledat:
Ceny a štítky
Už se na tom pracuje... Tuhle stránku pro vás ještě nemáme vytvořenou, ale pracujeme na tom.
Místo toho můžete navštívit podobné kategorie.
Na vašem soukromí nám záleží

Ekokoza má ráda sušenky! Cookies nám pomáhají nabíźet správné produkty, fajn slevy a další skvělé služby. Stačí nám dát souhlas k jejich používání.

Upravit moje volbyPovolit vše