Camembertská kultura

Auf Lager verfügbar

168 Kčinkl. MwSt.

Informovat o naskladnění
Načítání

Camembertská kultura

Kultura na výrobu sýrů typu camembert, hermelín a brie.

Balení je na zpracování 1000l mléka.

¨Vybraná formy kmenů původem v tradiční výrobě sýrů. Kultura je základní složkou v procesu zrání bílých plísňových sýrů v roli zbarvení na povrchu sýru. Přispívá k chuti a textuře a chrání proti znečištění.

Složení: Penicillium candidum

Kultura se uchovává v mražáku, dávkuje se společně s mezofilní kulturou, doporučována je Danica a CHN11, při teplotě 33-36stupňů. Optimální teplota pro růst plísně je při 95% vlhkosti je 12-16 stupňů. Při překročení zrací teploty 16 stupňů, hrozí hořknutí sýru.

Bez%20n%C3%A1zvu%201.jpg

Eigene Bewertung verfassen

Camembertská kultura

Camembertská kultura

Ähnliche Produkte

Top