Unsere Website verwendet Cookies. Es wird zum Beispiel verwendet, um Ihre Waren im Warenkorb zu halten oder den Verkehr zu messen. Durch das Surfen auf ekokoza.cz bestätigen Sie, dass Sie wissen, was Cookies sind, wie Sie sie ablehnen können und wie wir personenbezogene Daten verarbeiten.

Sie stimmen der Verwendung von Cookies zu, indem Sie auf die Schaltfläche klicken.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Camembertská kultura

Auf Lager verfügbar

168 Kčinkl. MwSt.

Informovat o naskladnění
Načítání

Camembertská kultura

Kultura na výrobu sýrů typu camembert, hermelín a brie.

Balení je na zpracování 1000l mléka.

¨Vybraná formy kmenů původem v tradiční výrobě sýrů. Kultura je základní složkou v procesu zrání bílých plísňových sýrů v roli zbarvení na povrchu sýru. Přispívá k chuti a textuře a chrání proti znečištění.

Složení: Penicillium candidum

Kultura se uchovává v mražáku, dávkuje se společně s mezofilní kulturou, doporučována je Danica a CHN11, při teplotě 33-36stupňů. Optimální teplota pro růst plísně je při 95% vlhkosti je 12-16 stupňů. Při překročení zrací teploty 16 stupňů, hrozí hořknutí sýru.

Bez%20n%C3%A1zvu%201.jpg

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top