Camembertská kultura

Camembertská kultura

ID produktu6278
Kultura na výrobu sýrů typu camembert, hermelín a brie.Více informací
168 Kč 139 Kč bez DPH

Nevíte si rady s výběrem produktu? Napište nám na: eshop@ekokoza.cz

Popis

Charakteristika

  • Vybraná formy kmenů původem v tradiční výrobě sýrů.
  • Kultura je základní složkou v procesu zrání bílých plísňových sýrů v roli zbarvení na povrchu sýru.
  • Přispívá k chuti a textuře a chrání proti znečištění.
  • Balení je na zpracování 1000 l mléka.

Použití

  • Kultura na výrobu sýrů typu camembert, hermelín a brie.

Dávkování a pokyny pro použití

  • Kultura se uchovává v mražáku, dávkuje se společně s mezofilní kulturou, doporučována je Danica a CHN11, při teplotě 33 -36 °C.
  • Optimální teplota pro růst plísně je při 95% vlhkosti je 12 - 16 °C.
  • Při překročení zrací teploty 16 stupňů, hrozí hořknutí sýru.

Složení

  • Penicillium candidum
Parametry
Nejčastější použitíSýr
Velikost balení (ks)1
Hodnocení a recenze
Produkt nebyl hodnocen+ přidat recenzi
Na vašem soukromí nám záleží

Ekokoza má ráda sušenky! Cookies nám pomáhají nabíźet správné produkty, fajn slevy a další skvělé služby. Stačí nám dát souhlas k jejich používání.

Upravit moje volbyPovolit vše