Domácí mlékař - kniha o domácí výrobě sýrů a mléčných produktů

Auf Lager verfügbar

250 Kčinkl. MwSt.

Informovat o naskladnění
Načítání

Domácí mlékař

kniha o domácí výrobě sýrů, jogurtů, kefírů a dalších mléčných produktů 

A je to tady! Konečně můžeme nabídnout ucelenou publikaci o domácí výrobě sýrů a mléčných výrobků.

Provede každého výrobou velkého množství mléčných produktů. Najdeme v ní recepty na mléčné výrobky, které běžně konzumujeme – tvaroh, jogurt, kysaná mléka, máslo, ale i na složitější výrobky. Na své si přijdou nejen zapálení nadšenci, kteří věnují mlékaření mnoho času, ale také ti, kdo si nechtějí pořídit žádné dojné zvíře, mléko si kupují a přesto by si rádi vyrobili doma tvaroh, jogurt, máslo a celou řadu jednoduchých sýrů.

256 stran, tištěno na recyklovaném papíře. Kniha je doplněna kresbami z grafického pera

Nutná výbava pro všechny začínající sýraře!

Autorka Klára Hadašová se leta věnuje farmaření a domácí výrobě mléčných produktů. Léta svých zkušeností, pokusů i omylů předává v této knize se stejnou láskou a chutí s jakou tvoří své stránky conovehonakopci.cz

Kniha obsahuje kapitoly:

  • mléko a zpracování krok za krokem
  • zpracování mléka na produkty běžné spotřeby – kyselá mléka, různá másla, tvaroh a tvarohové sýry, kysanou smetanu
  • sýry vyráběné za pomoci syřidla
  • vady při zpracování mléka

Můžete se podívat na webovky Domácího mlékaře, kde najdete ještě další recepty a doporučení: www.domacimlekar.com

Náhled do obsahu knihy:

obsah5-200x278.jpgobsah6-200x278.jpgobsah7-200x278.jpgobsah8-200x278.jpgobsah9-200x278.jpg

Eigene Bewertung verfassen

Domácí mlékař - kniha o domácí výrobě sýrů a mléčných produktů

Domácí mlékař - kniha o domácí výrobě sýrů a mléčných produktů

Top