Jogurtová kultura YFL812

Auf Lager verfügbar

242 Kčinkl. MwSt.

Auswahl aus Varianten Jogurtová kultura YFL812
Jogurtová kultura YFL812, malé balení na 250-400l

   
Jogurtová kultura YFL812, VELKÁ

   
insgesamt Produkte 0
Gesamtpreis
0 Kč

Informovat o naskladnění
Načítání

Jogurtová kultura YFL 812

Používá se na výrobu jogurtu.

Kultura je na výrobu jogurtu s velmi jemnou chutí a s velmi vysokou viskozitou. Kultura vytváří hustý jogurt, méně kyselý. Vhodná i na jogurtová mléka.

Složení

Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
Streptococcus thermophilus

Teplotní optimum pro zrání je 43°C, dobra zrání je závislá na dávkovní kultury - cca 4-6 hodin. Hotový jogurt má pH 4,4.

Průběh kysání při použití této kultury. Tento graf je při použití dávkování 1g na 15l:

Dávkování: 1 gram na 10-20 litrů mléka, klasické balení je na zpracování 250-400 litrů mléka (velké balení je desetinásobné - na 2500-4000litrů mléka)

Výrobce: CHR Hansen, Dánsko

Eigene Bewertung verfassen

Jogurtová kultura YFL812

Jogurtová kultura YFL812

Ähnliche Produkte

Top