Dipalmitát kyseliny kojové, 10 g
Novinka

Dipalmitát kyseliny kojové, 10 g

ID produktu3876
Novinka
Kyselina kojová je inhibitorem tyrosinázy (podílí se na mnoha stupních tvorby melaninu) pocházející z různých druhů hub, jako je Aspergillus i Penicillum.Více informací
na dotaz na dotaz
Prodej ukončen
Tento produkt nelze zakoupit

Nevíte si rady s výběrem produktu? Napište nám na: eshop@ekokoza.cz

Popis

Popis

  • Kyselina kojová je inhibitorem tyrosinázy (podílí se na mnoha stupních tvorby melaninu) pocházející z různých druhů hub, jako je Aspergillus i Penicillum. Používá se také při výrobě potravin, aby se předešlo ztmavnutí potravin. Je široce používán v Asii jako zjasňující činidlo pro kůži.
  • Dipalmitát je účinnější než samotná kyselina kojová. Používá se v kosmetických aplikacích v krémech na všecny typy pleti, kde je jako aktivní látka pro zjasnění a proti pigmentovým skvrnám.
  • Kojic kyselina se izoluje z houby Aspergillus a získává se biotechnologií.
  • Poprvé byla použita v Japonsku v roce 1988 a je široce používána v asijských zemích v přípravcích pro rychlou změnu barvy pokožky.
  • Bílé nebo téměř bílé drobné krystaly.
  • Rozpustný v olejích.
  • Může být zahříván.
  • Hmotnost malé odměrné lžičky (2,5 ml) - 0,75 g (1 ml váží 0,3 g)

Dávkování v kosmetice

  • používá se v koncentracích až 5%

INCI

  • Koijc Acid Dipalmitate
Hodnocení a recenze
Produkt nebyl hodnocen+ přidat recenzi
Na vašem soukromí nám záleží

Ekokoza má ráda sušenky! Cookies nám pomáhají nabíźet správné produkty, fajn slevy a další skvělé služby. Stačí nám dát souhlas k jejich používání.

Upravit moje volbyPovolit vše