Květový vosk z růže, 10g

Auf Lager verfügbar

132 Kčinkl. MwSt.

Informovat o naskladnění
Načítání

Květový vosk z růže

Balení 10g

Vyrobené z květů růže, tento vosk, nádherně vonící po růži, dodá vůni vašim balzámům, olejům, krémům. Svíčkám i parfémům. Nejen že krásně voní, ale zároveň je bohatý na přírodní mastné kyseliny.

Zeměpisný původ: Turecko, Bulharsko, Maroko

 

Rozpustnost: v horké olejové fázi

Teplota tání: 50-55 ° C

Orientační dávkování:

  •  balzámy a tyčinky: 1 až 10%
  •  emulze (krémy): 1-3%
  •  tuhých parfémů: 5 až 30%
  •  svíčky: 5 až 20%

Kvalita: 100% čistý a přírodní

INCI název: Rosa damascena

Eigene Bewertung verfassen

Květový vosk z růže, 10g

Květový vosk z růže, 10g

Ähnliche Produkte

Top