RSF-736 homofermentativní kultura

Auf Lager verfügbar

220 Kčinkl. MwSt.

Informovat o naskladnění
Načítání

Homofermentativní kultura RSF - 736

Definovaný kmen homofermentativní kultury je směs se zvýšenou odolností protitvorbě fágů. Kultura neprodukuje CO2.

Jedná se o kombinaci mezofilní a termofilní kultury.

Používá se při výrobě vysokodohřívaných sýrů cheddar, cheshire, colby, monterey Jack, Fontal, Reciette, mozarella apod. Pro sýry, kde není žádoucí tvorba ok.

Tato kultura rychle prokysává a vzhledem k přítomnosti kmene helveticus, kultura přidává do zracích sýrů ořechovou chuť.  Teplota mléka pro prokysání této kultury se doporučuje 37-38°C.

Složení:

Lactococcus lactis subsp. cremorisLactococcus lactis subsp. lactisLactobacillus helveticusStreptococcus thermophilus

¨

Eigene Bewertung verfassen

RSF-736 homofermentativní kultura

RSF-736 homofermentativní kultura

Ähnliche Produkte

Top