SWING B. CASEI BC

Auf Lager verfügbar

160 Kčinkl. MwSt.

Informovat o naskladnění
Načítání

SWING B. CASEI BC

Vybraná jedno kmenová kultura, která se používá při tradiční výrobě sýrů. Brevibacterum je jedna z nejdůležitějších povrchových bakterií, její funkcí je tvorba výrazného mléčného aroma. Výrazně snižuje hořkost sýrů.

Složení: Brevibacterium casei

Použití Kultura může být použita při výrobě nízkotučných měkkých a polotvrdých sýrů, měkkých sýrů s tvrdým jádrem a mozzarelly.

Maximální teplota pro prokysání sýrů je 35°C, optimum 30°C. Zrání sýrů při  8- 12°C cca 3 týdny, roste při pH nad 5,5

Balení je na 1000l mléka, dávkování 1g na 2000l mléka

Eigene Bewertung verfassen

SWING B. CASEI BC

SWING B. CASEI BC

Ähnliche Produkte

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top