Auf Lager verfügbar Auf Lager verfügbar
Lieferdatum
Prosím vložte správnou emailovou adresu
SWING Salsa
Vybraná jedno kmenová zrající kultura, která se používá při tradiční výrobě sýrů. Kultury SALSA se používají v případě, že je požadována siřičitá/tradiční chuť nepasterovaného sýru. Kultury mohou být také použity k ovlivnění textury nebo pro zabarvení povrchu sýrů se směsnou plísní.. Kultury mohou být také použity k ovlivnění textury nebo pro zabarvení povrchu sýrů se směsnou plísní.
Kultura dodává sýru nažloutlou až lehce oranžovou barvu a poskytuje výrazné sýrové aroma.
Balení 1 g, na zpracování cca 2000l mléka
Můžete přidat do mléka před sýřením nebo požadované množství kultury rozpustit ve vodě a použít až na ošetření povrchu sýrů.
Složení: Staphylococcus xylosus
Kultura může být použita při výrobě všech sýrů s mazem a sýrů se směsným povrchem. Kultura přispívá k změknutí sýrového těsta a může zkrátit čas zrání.
Kulturu můžete rozpustit ve vodě a potírat sýr na povrchu.