Auf Lager verfügbar Auf Lager verfügbar
Lieferdatum
Prosím vložte správnou emailovou adresu
Termofilní kultura TTC-3
Složení: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus Streptococcus thermophilus
Sýrařské kultury slouží k úpravě mikrobiálního života mléka a sýrů. Kultura se přidává při výrobě všech druhů sýrů, přidává se kvůli chuti, konzistenci a zajišťuje namnožení žádaných mikroorganismů tak, aby sýr mohl prokysat a následně zrát. Kultura se přidává jak do pasterovaného tak do nepasterovaného mléka.
Termofilní sýrařská kultura, používá se na výrobu sýrů, vhodná zejména na výrobu sýrů mozzarella, je výborná na pařené sýry. Tato kultura se používá na výrobu mozzarely, pizza cheese, pasta filata, pekorino, grana. Používá se u sýrů, kdy je žádoucí zvýšit jejich aroma. Sýrům dodává ořechovou chuť a sladkou vůni.
Má vysokou rezistenci vůči fágům a hnědnutí sýrů.
Balení je na 500-1000l mléka.