Termofilní kultura STI-12

Termofilní kultura. Touto kulturou můžete nahradit v receptech kulturu Delta - jedná se o totožné složení kultury.

Auf Lager verfügbar

242 Kčinkl. MwSt.

Informovat o naskladnění
Načítání

Termofilní kultura STI - 12 (původní obchodní název STM-5, jedná se o totožnou kulturu)

Sýrařské kultury slouží k úpravě mikrobiálního života mléka a sýrů. Kultura se přidává při výrobě všech druhů sýrů, přidává se kvůli chuti, konzistenci a zajišťuje namnožení žádaných mikroorganismů tak, aby sýr mohl prokysat a následně zrát.  Kultura se přidává jak do pasterovaného tak do nepasterovaného mléka.

Termofilní sýrařská kultura, používá se na výrobu sýrů, vhodná zejména na vysokodohřívané sýru (parmazán, ementál). Tato kultura se používá na výrobu mozzarely.

Složení: Streptococcus thermophilus

Průběh kysání při použití této kultury. Tento graf je při použití dávkování 1g na 50l:

Eigene Bewertung verfassen

Termofilní kultura STI-12

Termofilní kultura STI-12

Termofilní kultura. Touto kulturou můžete nahradit v receptech kulturu Delta - jedná se o totožné složení kultury.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top