Ajurvédský prášek z Manjishty

Skladem

82 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Botanický název: Rubia cordifolia

Díky svým vlastnostem je výborný při použití v krémech na akné a problematickou pleť, mimo to se používá jako barvivo do kosmetických přípravků a mýdel. Používá se na výrobu masek na obličej a zábalů.


Síra a taniny přítomné v rostlině mají antibakteriální vlastnosti. Tato rostlina má salicyláty podobné aspirinu,

Pokud použijete jako přírodní barvu do mýdel. Pak to vypadá takto:

Můžete vyrobit macerát: 90g vody + 10g prášku

Manjishta_eau.png

nebo macerát v sezamovém oleji 90g oleje + 10g prášku

Manjishta_HV.png

Balení 100g

INCI Rubia cordifolia root powder

Surovina pro kosmetickou výrobu.

Napsat recenzi

Ajurvédský prášek z Manjishty

Ajurvédský prášek z Manjishty

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top