Aktivní uhlí

Černý jemný prášek, vůně a chuť neutrální, stabilizuje pot.

Skladem

63 Kčs DPH

Varianty: Aktivní uhlí
Aktivní uhlí, 30g

   
Aktivní uhlí, 500g

   
Aktivní uhlí, 5 kilo

   
Aktivní uhlí, 25 kg

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Aktivní uhlí

Carbo adsorbens

Charakteristika

100% rostlinné uhlí

Popis

Specifický povrch: 2600 - 2800 m 2 / g, je to mimořádně vysoká hodnota a odpovídá vynikající kvalitě aktivního uhlí

Použití

V kosmetice se používá jako surovina při výrobě:

  • aktivní masky
  • mýdla
  • čistící prostředky a exfolianty k odstranění nečistot a škodlivin

Může se použít také jako intenzivní černé barvivo, je 100% rostlinného původu.

Rozpustnost

nerozpustné v oleji ani ve vodě

INCI

Charcoal

Surovina pro výrobu kosmetiky.

Napsat recenzi

Aktivní uhlí

Aktivní uhlí

Černý jemný prášek, vůně a chuť neutrální, stabilizuje pot.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top