Alkanna prášek

Přírodní barvivo do mýdel a na tkaniny.

Skladem

148 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Alkana prášek

Botanický název: Alkanna Tinctoria, Kamejník barvířský

Charakteristika

Alkanet práše byl používán Římany pro výrobu make-up. Jedná se o prášek z rozemletého kořene kamejníku. Používá se jak v kosmetice jako přírodní barvivo do mýdel, do laků na nehty, na makeup, na vlasy. Kromě kosmetických výhod má své pevné místo i v medicíně. Extrakt se používá na kožní onemocnění.

Použití

Můžete vytvořit macerát a zapracovat do krémů či šamponu nebo mýdel nebo použít přímo.

Složení

100% přírodní prášek

Dávkování

1-100%, doporučené dávkování do mýdel 1-2  polévkové lžíce na 100ml, necháte vyluhovat v oleji a přidáte do mýdla - obarví přibližně 1,5kg mýdla.

Země původu

Anglie

INCI

Alkanna Tinctoria

Balení

100g



 

Napsat recenzi

Alkanna prášek

Alkanna prášek

Přírodní barvivo do mýdel a na tkaniny.

Příbuzné produkty

Top