Allantoin, 100g č.2164

Skladem

100 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Allantoin

Allantoin je organická sloučenina na bázi močoviny. Přirozeně se nachází v některých rostlinách (kostival lékařský, jírovec) a v moči většiny savců (kromě vyšších primátů a člověka, primátům chybí enzym pro konverzi kyseliny močové na allantoin).

V nižších koncentracích (0,1-0,5%) má spíše hydratační , v koncentracích vyšších než 1% se používá jako surovina v prostředcích spíše s keratolytickým účinkem a v krémech podporujících růst nových kožních buněk.

Použití

Používá se do pleťových vod a krémů, balzámů a mastí, masážních olejů.

Rozpustnost

dobře ve vodě

Dávkování

0,5 - 2,9%

Země původu

Anglie

INCI

Allantoin

Surovina pro výrobu kosmetiky.

Napsat recenzi

Allantoin, 100g č.2164

Allantoin, 100g č.2164

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top