Ashwagandha prášek, organic

Skladem

187 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

O našem organickém prášku Ashwagandha

Ashwagandha je jednou z nejdůležitějších bylin v indické ayurvédské tradici a je používána již více než 3000 let.

Je také přezdívaný indický ženšen, Ashwagandha znamená "síla koně".

Ashwagandha je rozpustná ve vodě.

Země původu: Anglie
Botanický název: Withania Somnifera

Balení 100g

Extrakt z kořenů Withania somnifera. Používá se v šamponech, kondicionérech a péči o pokožku.

INCI Withania somnifera root powder

Jak vyrobit macerát            

Na 1l macerátu - 900ml vody a 100g Ashwagandha prášku                             
            

1/  Odvažte potřebné množství prášku
2/  Nasypte do vhodné nádobky
3/  Zalijte vodou a důkladně protřepte
4/  Macerujte po dobu 24 hodin chráněné před vzduchem a světlem občasným protřepáváním
5/  Po maceraci přefiltrujte přes kávový filtr nebo hadřík a macerát přeneste do  vzduchotěsné
lahve.

Surovina pro výrobu kosmetiky.

Země původnu Anglie.

Napsat recenzi

Ashwagandha prášek, organic

Ashwagandha prášek, organic

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top