Avokádový vosk, 100g

Balení 100g

Skladem

96 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

INCI Persea Grattissima Wax


Avokádový vosk se vyrábí hydrogenací.
Původ suroviny pro výrobu vosku je v USA.


CAS číslo 8024-32-6 / 68334-28-1
EINCS číslo 232-428-0 / 269-820-6


Tento vosk se vyrábí hydrogenačním procesem bez chemických látek za použití nezmydelnitelné hmoty avokádového oleje. Při přibližné teplotě tání 65 ° C nabízí tento produkt stabilitu ve složení. Vosk je spolehlivou přísadou a běžně se používá do přípravky na péči o rty, vosky na vlasy, svíčky a obličejové masky a dokonce i jako vosk na auta, který vašemu vozidlu dodá zvláštní lesk! Můžete jej použít samostatně nebo smíchat s jinými oleji.


Funkčnost: Stabilní změkčující vosk. Bohatý na vitamíny A a D. Dobrý stabilizátor v roztocích olej-voda. Působí jako silný protektor. Velmi dobrý nosný vosk, který se mísí s jinými oleji, zejména s éterickými oleji. Přidejte tee trea, heřmánek nebo jakýkoli esenciální olej, který máte rádi, a tento vosk ho nese pěkně.

Náš vosk  je vhodný pro kosmetické použití. Není zahrnut do seznamu látek zakázaných v kosmetických prostředcích. Neobsahuje ani parabeny, omezené konzervační látky, barviva ani UV filtry (příloha II - VI nařízení EU 1223/2009).

AvoKádový vosk nebyl testován na zvířatech a jedná se o produkt vhodný pro vegany.



Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top