Baobab olej

Olej lisovaný za studena, bohatý na vitamíny A, D a F, velmi stabilní. Je skvělý v krémech a pleťových vodách. Má vysoký obsah omega 3, 6 a 9 Je vynikající volbou pro péči o vlasy.

Skladem

158 Kčs DPH

Varianty: Baobab olej
Baobab olej, 50ml

   
Baobab olej, 190ml

   
Baobab olej, 1 litr
   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Baobab olej

velmi stabilní olej, lisovaný za studena

Popis

Díky vysokému obsahu vitamínů A, D, E a F se jedná se o velmi stabilní olej. Vysoce ceněný po staletí v Africe pro jeho hydratační vlastnosti, olej z plodů baobabu je ideální složkou pro použití v přípravcích na pleť a v přípravcích pro péči o vlasy. Rychle se vstřebává, neucpává póry a je vysoce hydratační a uklidňující.

Používá se v krémech pro suchou pokožku a snadno se kombinuje s jinými oleji a přísadami,


Konzistence: Typické a charakteristické pro nosné oleje

Absorpce: Absorbuje do pokožky při průměrné rychlosti, na pokožce zůstává lehký pocit oleje.

Použití jako surovina do:

  • mýdla
  • Pleťové vody
  • krémy
  • balzámy na rty
  • přípravky pro péči o vlasy
  • koupelový olej

Složení

olej se semen baobabu, lisovaný za studena

Rozpustnost

v tucích

Země původu

Anglie

INCI

Adansonia Digitata (Baobab) Seed Oil

Surovina pro výrobu kosmetiky

Napsat recenzi

Baobab olej

Baobab olej

Olej lisovaný za studena, bohatý na vitamíny A, D a F, velmi stabilní. Je skvělý v krémech a pleťových vodách. Má vysoký obsah omega 3, 6 a 9 Je vynikající volbou pro péči o vlasy.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top