Bavlna (bavlníkový olej) lisovaný za studena

Bavlníkový olej je bohatý na kyselinu linolovou, je velmi ceněný pro své zklidňující a zvláčňující vlastnosti. Obsahuje vysoký podíl esenciálních mastných kyselin. První lis za studena, rostlina - Gossypium herbaceum

Skladem

132 Kčs DPH

Varianty: Bavlna (bavlníkový olej) lisovaný za studena
Bavlna (bavlníkový olej) lisovaný za studena, 50 ml

   
Bavlna (bavlníkový olej) lisovaný za studena, 190 ml

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Bavlna (bavlníkový olej) lisovaný za studena

bavlníkový olej

Charakteristika

olej z prvního lisování za studena ze semen bavlníku

Popis

Výrobce má tento olej certifikovaný v BIO kvalitě.

Obsah:

  • Polynenasycené mastné kyseliny nebo Vitamin F: kyselina linolová (omega-6) (52,23%)
  • Mononenasycené mastné kyseliny (MUFA) kyselina olejová (omega-9) (17,76%)
  • Nasycené mastné kyseliny (SFA), kyselina palmitová (23,46%), kyselina stearová (2,73%)
  • Polynenasycené mastné kyseliny, nebo Vitamin F: kyselina linolová (omega-6) (51,78%)
  • Mononenasycené mastné kyseliny (MUFA) kyselina olejová (omega-9) (17,88%)
  • Nasycených mastných kyselin (SFA): kyselina palmitová (23,53%), kyselina stearová (2,74%)
  • Steroly (campesterol, beta-sitosterol, ...) jsou silné antioxidanty

  Kyselina linolová:

Použití

Na dotyk je dostatečně suchý, krásně se vstřebává. Kyselina linolová patří mezi polynenasycené mastné kyseliny, které patří do rodiny omega 6. Tyto mastné kyseliny jsou zásadní pro kůži. . Nedostatek tohoto oleje může způsobit suchou pokožku.

Složení

100% čistý a přírodní, panenský olej lisovaný za studena a to bez jakéhokoliv chemického ošetření, kosmetické kvalita

Rozpustnost

v tucích

Země původu

Indie

INCI

Gossypium herbaceum Seed Oil

Velikost balení

50 ml

Velikost balení

50 ml

Velikost balení

50 ml

Velikost balení

50 ml

Velikost balení

50 ml

Napsat recenzi

Bavlna (bavlníkový olej) lisovaný za studena

Bavlna (bavlníkový olej) lisovaný za studena

Bavlníkový olej je bohatý na kyselinu linolovou, je velmi ceněný pro své zklidňující a zvláčňující vlastnosti. Obsahuje vysoký podíl esenciálních mastných kyselin. První lis za studena, rostlina - Gossypium herbaceum

Příbuzné produkty

Top