Berry vosk, japonský vosk v pastilkách, 100g

Skladem

149 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Berry vosk, japonský vosk v pastilkách


Berry vosk je měkký vosk vyrobený z plodů stromu (Rhus Verniciflua).

Tato rostlina pochází z Číny. Berry vosk se používá v kosmetickém průmyslu jako přísada do mastí.

Berry vosk lze také použít jako náhradu za včelí vosk ve svíčkách a voscích.

Aplikace:

Berry vosk zajišťuje měkkou, jemnou strukturu v přírodních kosmetických přípravcích. Doporučujeme bobulovitý vosk jako přísadu do balzámů na rty a kosmetických mastí.

Berry vosk může být také smíchán s jinými prostředky ke zlepšení konzistence.

Vlastnosti:

Teplota tání: 45 - 53 ° C

Barva: bělavá až slonovinová

Tvar: pastilky

Koncentrace použití: Berry vosk (také nazývaný japonský vosk) v emulzích O / W na bázi vody, který není vyšší než 1-1,5%, u olejových gelů je pro optimální konzistenci dostačující přibližně 4–5%

Názvy: Sumac vosk, japonský loj, rhus succedanea cera, cera japonica

INCI: Rhus Verniciflua Peel Cera / Rhus Succedanea Fruit Cera


Poznámka:

Rozsah tání: velmi nízká teplota tání do 50 ° C

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top